Kuva kirjakerhon live-tapaamisesta 2023

Strategia-blogi

SSJS:n Strategiablogi tarjoaa monipuolisia näkökulmia ja keskustelunavauksia strategiseen johtamiseen. Blogissa SSJS:n verkoston strategiaosaajien huiput jakavat näkemyksiään ajankohtaisista strategiatyön teemoista ja ilmiöistä. Kun strategiakentällä tapahtuu jotain merkittävää, löydät sen SSJS:n Strategiablogista!

Maria Pennanen
Strategian seurassa -podcast

Maria Pennanen – Sarjayrittäjä on sarjainnostuja

Maria Pennanen on sarjayrittäjä ja enkelisijoittaja. Hän on auttanut satoja startup-yrityksiä ympäri maailman ja kirjoittanut kirjan How to F*ck up Your Startup. Maria on noteerattu monta kertaa EU:n top 50 vaikutusvaltaisimmat naiset startup-maailmassa listalla.  Hän on pyörittänyt startup-kiihdyttämöä Frankfurtissa jo vuodesta 2015.

Jaksossa Maria kertoo oppejaan startupeista ja sijoittamisesta startuppeihin. Riskinottoa tarvitaan ja epäonnistumiset kuuluvat aina asiaan. Kaikki lähtee ihmisistä – hyvässä ja huonossa. Tiimin täytyy olla kunnossa. Stressinsietoa, empatiaa ja tunteiden ymmärtämistäkin tarvitaan.

Petri Toikkasen haastattelussa Maria paljastaa myös mistä parhaat sijoituskohteet löytyvät ja mitä muut organisaatiot voivat oppia startupeilta.

Lue lisää»